skateboarding
English VersionCan't read those crazy Macedonian letters?
skateboarding

Форум

Бесплатна е-пошта ime@sk8mkd.com:

Корисничко име:

Лозинка:


Нов Корисник?

Зачлени се!

#Sk8MKD on UNDERNET!
Анкета
Кое ви е омилено место за возење ролери во Скопје?

Кеј под камениот мост.
Спменикот на мајка Тереза.
Влае.
Пошта.
Споменик „Гоце Делчев“.
Г.Т.Ц.
М.Н.Т.
Гелендарот на Машински.
Аеродром.
Кај полицијата.
На кинеска.
Google

 

skateboarding

skateboarding

skateboarding

vertigo

NVO INFO CENTAR

AEGEE

>> Скејтери во Скопје: Аце | Бојан | Горан | Игор | Марко | Раде | Кире | Влатко | Жути | Гого | Пеџа
skateboarding

Видео клипови :
1. 2


Име и Презиме Предраг Поповиќ
Вози од: 2002
Ролери: Remz Chris Haffey

Слики:
BS Farvenugen
BS Savanah
Hand Plant
BS Torque Slide
Soul Grind
"Pud Slide"
Free Makio
FS Torque Slide
FS Farvenugen
BS Royale


 

 
skateboarding

copyright © INLINE.XMKD.com 2003-2008
a division of XMKD.com