skateboarding
English VersionCan't read those crazy Macedonian letters?
skateboarding

Форум

Бесплатна е-пошта ime@sk8mkd.com:

Корисничко име:

Лозинка:


Нов Корисник?

Зачлени се!

#Sk8MKD on UNDERNET!
Анкета
Кое ви е омилено место за возење ролери во Скопје?

Кеј под камениот мост.
Спменикот на мајка Тереза.
Влае.
Пошта.
Споменик „Гоце Делчев“.
Г.Т.Ц.
М.Н.Т.
Гелендарот на Машински.
Аеродром.
Кај полицијата.
На кинеска.
Google

 

skateboarding

skateboarding

skateboarding

vertigo

NVO INFO CENTAR

AEGEE

>> Скејтери во Скопје: Аце | Бојан | Горан | Игор | Марко | Раде | Кире | Влатко | Жути | Гого | Пеџа
skateboarding


Видео Клипови:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8


Име и презиме: Горан Велески
Вози од: 2000
Ролери: Roces Graal
Спонзори: Unity Скејтшоп

Слики:
X-Grind
Mizou
BS Fulltorque
Mizou
Topside Acid
Mizou

 

skateboarding

copyright © INLINE.XMKD.com 2003-2008
a division of XMKD.com