skateboarding
English VersionCan't read those crazy Macedonian letters?
skateboarding

Форум

Бесплатна е-пошта ime@sk8mkd.com:

Корисничко име:

Лозинка:


Нов Корисник?

Зачлени се!

#Sk8MKD on UNDERNET!
Анкета
Кое ви е омилено место за возење ролери во Скопје?

Кеј под камениот мост.
Спменикот на мајка Тереза.
Влае.
Пошта.
Споменик „Гоце Делчев“.
Г.Т.Ц.
М.Н.Т.
Гелендарот на Машински.
Аеродром.
Кај полицијата.
На кинеска.
Google

 

skateboarding

skateboarding

skateboarding

vertigo

NVO INFO CENTAR

AEGEE

>> Скејтери во Скопје: Аце | Бојан | Горан | Игор | Марко | Раде | Кире | Влатко | Жути | Гого | Пеџа
skateboarding

Видео Клипови:
1, 2, 3, 4


Име и презиме: Бојан Малиновски
Вози од: 2002 (со поранешно искуство)
Ролери: Roces Graal

Слики:
Royale , Скејтпарк
Misty Flip, Скејтпарк - Скопје
  360 Grab , Кеј
270 BS Royale , Споменикот на Мајка тереза

 

skateboarding

copyright © INLINE.XMKD.com 2003-2008
a division of XMKD.com