skateboarding
English VersionCan't read those crazy Macedonian letters?
skateboarding

Форум

Бесплатна е-пошта ime@sk8mkd.com:

Корисничко име:

Лозинка:


Нов Корисник?

Зачлени се!

#Sk8MKD on UNDERNET!
Анкета
Кое ви е омилено место за возење ролери во Скопје?

Кеј под камениот мост.
Спменикот на мајка Тереза.
Влае.
Пошта.
Споменик „Гоце Делчев“.
Г.Т.Ц.
М.Н.Т.
Гелендарот на Машински.
Аеродром.
Кај полицијата.
На кинеска.
Google

 

skateboarding

skateboarding

skateboarding

vertigo

NVO INFO CENTAR

AEGEE

>> Галерија: Влае скејт сеш'н - 22 Ноември 2003 | Македонците во Италија | Велес сесија и натпревар| Виена Пратер Сесија | Кочани Shuffle Сесија | Охрид 11 Септември 2004 | SOFIA AISA CONTEST 2004| Here_They_Come - Инлајн Контест Скопје 2004 | Влае Сесија 11.12.04 | Влае Сесија 19.02.05 | Охрид сеш'н 02 2005 | Влае 13.03.2005 | Велес 03.2005 | Д.Пановски фото сесија 31.03.2005 | Hak&Co. фото сесија април 2004 | Лептокарија 12.06.2005 | Маџари 18 Јуни 2005 | Here They Come Again - YEAH! | Охрид 2005 | Охрид 2005 - 02 | Батоља 09.2005 | Who's got the Crack | Rexona '06 | Ск8прк Карпош отврарање | Old Skool Buco | Дрм Охрид '06 | MISC 2006 | Wanna be sedated | MISC 2007 | Fotki baj tijan jazadzievski
skateboarding

ВЛАЕ СКЕЈТ и ИНЛАЈН СЕСИЈА - 11.12.2004 - Галерија 01
Galerija Video Clip
Значи беше договорено да се чекаме во 13ч на почетокот на Порта Влае (кај гелендерот). Бевме собрани цел Vlae Sk8 Crew. Први дојдоа Риат, Сефи, Игор, Диме и други... Поседевме тука малце и ги почекавме да дојдат Хакер, Бушав, Ана, Шуки, Пеџа, Диви, Перо, Иле... Почнавме да возиме околу 13:30 (додека го наместивме банерот и сл.) Инлајн-ерите возеа претежно на гелендарот, а Риат се здиве на големиот гап што е одма до гелендарот. Тука Диви стаи еден добар misty flip по што сите му аплаудираа. После тоа возевме низ цела Порта. Рипавме скали, кршевме ѕитчиња, паѓавме, се кршевме и шо уше не. Во глобала целата сесија испадна супер, снимивме многу добри клипови и слики, делевме налепници:). На крај возевме кај бензиската станица. Престанавме да возиме околу 16ч и сите си отидоа по дома. Толку од мене. Пишете на четот што мислите за сесијата.
Поздрав. Јоци ( Vlae Sk8 Crew)


skateboarding

copyright © INLINE.XMKD.com 2003-2008
a division of XMKD.com