skateboarding
English VersionCan't read those crazy Macedonian letters?
skateboarding

Форум

Бесплатна е-пошта ime@sk8mkd.com:

Корисничко име:

Лозинка:


Нов Корисник?

Зачлени се!

#Sk8MKD on UNDERNET!
Анкета
Кое ви е омилено место за возење ролери во Скопје?

Кеј под камениот мост.
Спменикот на мајка Тереза.
Влае.
Пошта.
Споменик „Гоце Делчев“.
Г.Т.Ц.
М.Н.Т.
Гелендарот на Машински.
Аеродром.
Кај полицијата.
На кинеска.
Google

 

skateboarding

skateboarding

skateboarding

vertigo

NVO INFO CENTAR

AEGEE

>> Галерија: Влае скејт сеш'н - 22 Ноември 2003 | Македонците во Италија | Велес сесија и натпревар| Виена Пратер Сесија | Кочани Shuffle Сесија | Охрид 11 Септември 2004 | SOFIA AISA CONTEST 2004| Here_They_Come - Инлајн Контест Скопје 2004 | Влае Сесија 11.12.04 | Влае Сесија 19.02.05 | Охрид сеш'н 02 2005 | Влае 13.03.2005 | Велес 03.2005 | Д.Пановски фото сесија 31.03.2005 | Hak&Co. фото сесија април 2004 | Лептокарија 12.06.2005 | Маџари 18 Јуни 2005 | Here They Come Again - YEAH! | Охрид 2005 | Охрид 2005 - 02 | Батоља 09.2005 | Who's got the Crack | Rexona '06 | Ск8прк Карпош отврарање | Old Skool Buco | Дрм Охрид '06 | MISC 2006 | Wanna be sedated | MISC 2007 | Fotki baj tijan jazadzievski
skateboarding

Влае скејт сеш'н - Сабота 22 Ноември 2003!
Во саботата бевме собрани сите од скејтпарк и отидовме да возиме во Порта Влае. Таму беше ептен добро. Возевме на гелендери, на ѕитчиња, рипавме скали и се снимавме. Се беше супер ама на крај Аце падна и си ќари два конци во коленото и сега ќе одмара додека му ги извадат.
Видео клипови :
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7


Слики
Марко - Раде - Горан ...
Горан - BS Farhven
Малку одмор ...
Игор - Grab
Бојан - Ана - Раде - Горан
Аце - Royale
Марко -  Soul
Публика
Бојан - 180 grab
Горан - BS Farhven за на крај.

 

skateboarding

copyright © INLINE.XMKD.com 2003-2008
a division of XMKD.com